Segítség pikkelysömör (psoriasis) esetén

Pikkelysömör (psoriasis) korlátozza az érintettek életminőséget, megviseli lelkileg őket és sok számos kellemetlenséggel jár együtt. Különösen az őszi és a téli időszakokban jelzik az érintettek, hogy kiújulnak a tünetek, mivel a beltéri fűtött levegő még kiszárítja a bőrt.

Ezért még inkább örömmel tölt el minket, ha segíteni tudunk az érintetteken. A (kortizon mentes!) AquaMedica ápoló termékek  bizonyítottan segítik a psoriasisban érintetteket: javítják a bőr állapotát, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, így természetesen hozzájárulnak az életminőség jelentős javulásához.

Ha a fejét jelentkezik psoriasis - és sajnos ez gyakran előfordulhat – sokan nem tudják, hogyan és mivel érdemes hajat mosni. Természetesen nem lehet folyamatosan valamilyen fejfedőt viselni, nem ez az üdvözítő megoldás. Viszont megfelelő gyógyírt jelenthet az általunk javasolt AquaMedica sampon, mivel kiválóan növeli a fejbőr nedvesség- és zsírtartalmát, csökkenti a viszketés érzését, és védi valamint nyugtatja a fejbőrt. Továbbá serkenti a bőrsejtek újraképződését, és hatására jobban fésülhetővé válik a hajzat. A termék gyermekek számára is alkalmas, parfüm-, szilikonolaj-, parafinolaj-, és parabénmentes.

Ha pikkelysömör (gyulladt, hámló foltok megjelenése a bőrön) a könyök-, a térdizületnél alakul ki vagy az arcon az szintén gyors és  hatékony ápolást igényel, hogy lehetőség szerint ne terjedjen tovább a betegség. Az erősen hidratáló és tápláló AquaMedica zuhany- és fürdő olaj több mint 48 százalékban természetes olajokat tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, nyugtató hatású készítmény.

Azért, hogy a bőr a (téli) napokon is megfelelő állapotban maradhasson és kevésbé viszkessen valamint jobban viselje a zárt irodák, üzletek, tantermek stb száraz levegőjét, ajánlott a magas színvonalú AquaMedica lotiont alkalmaznia: a termék igen gazdag ásványi anyagokban, és bizonyítottan támogatja a sebgyógyulási folyamatokat. A betegség gyors kiújulása esetén legjobb megoldás az AquaMedica SOS cream alkalmazása: puhává varázsolja a bőrt, és célzottan segíti a sebgyógyulási folyamatokat.

Örülünk:
• ha termékeinkkel és javaslatainkkal az Ön életét megkönnyíthatjük.
• ha az AquaMediaca termékeinket értékeli.
Értékelésével, tapasztalatait hathatós segítséget nyújthat mások számára is, akik ebben a betegségben szenvednek.

A stressz-mentes élet a kiegyensúlyozott (lehetőség szerint húsmentes) táplálkozás, a kényelmes, nem szintetikus ruházat csökkentheti és enyhíteni a pikkelysömör tüneteit. Természetesen egy wellnessfürdő a Kangal-forrásnál (Törökország) is jótékony hatású lehet. Ott a gyógyvíz a következő ásványi anyagokban gazdag: kalcium, magnézium, szulfát, szelén és hidrogénkarbonát.

Még több információ a témához: mi a pikkelysömör (psoriasis)?

 

Aquatadeus Gyógyvíz spray

Aquatadeus Gyógyvíz spray 125 ml

  • Gyulladásos és fertőző bőrbetegségekre
  • Szilikon olaj, parabén és paraffin olaj mentes
  • Hidratál
Aquatadeus Akut krém

Aquatadeus Akut krém 50 ml

  • Nem tartalmaz kortizont
  • Szilikonolaj mentes
  • Elősegíti a sebgyógyulást
Aquatadeus Sampon

Aquatadeus Sampon 200 ml

  • Kortizon mentes
  • Enyhíti a viszketést
  • Atópiás dermatitiszre és pikkelysömörre