Akciók, bónusz rendszerek és utalványok

Milyen utalvány típusok vannak?

Mi két utalvány típust különböztetünk meg: akciós utalványok és vásárlási utalványok.

A vásárlási utalványok kombinálhatóak minden akciós utalvánnyal, amit például tőlünk kap hírlevélben.

Rendelésenként csak egy akciós utalványt lehet beváltani. Ezt azt jelenti, hogyha Ön két különböző akciós utalványt szeretne beváltani, a rendelést megosztva kell leadni. 

Kérjük figyeljen a kuponok érvényességére.

Viszonteladóként olcsóbban tudok vásárolni?

Sajnos erre nincs lehetőség. Termékeinket csak a végső fogyasztóknak adjuk el, nincs külön árlistánk viszonteladóknak.

Ajándékutalványok

Az ajándékutalványokat könnyen és kényelmesen beválthatja a bevásárlókosaránál. Írja be a kupon kódját a megfelelő mezőbe és a kupon értéke levonásra kerül a megrendelése értékéből.

Amennyiben az utalvány értéke nem elegendő, akkor a fennmaradó összeget egy fizetési mód kiválasztásával tudja megfizetni. Ha a kupon értéke magasabb, mint a rendelési érték összege,  akkor az utalványon maradt összeget beválthatja a következő megrendelései alkalmával.

Az ajándékutalvány felhasználásának feltételei:

Az alábbi feltételek vonatkoznak az utalványok felhasználására:

  •  A lejárati dátum mindig a kiállítási dátumot követő harmadik év dec. 31. napja (pl. : kiállítás dátuma = 2014/01/02 lejárati dátum 2018/12/31 ) .
  • A lejárati idő után az ajándékutalvány már nem váltható be.
  • Ajándékutalványok a következő online áruházakban válthatók be {shop_name } beváltható: www.ecco - verde.at és ebből kifolyólag..... it , .de
  • Amennyiben az utalvány értéke nem elegendő, akkor a fennmaradó összeget egy fizetési mód kiválasztásával tudja megfizeti.
  • Ha a kupon értéke magasabb, mint a rendelési érték összege, akkor az utalványon maradt összeget beválthatja a következő megrendelései alkalmával.
  • Megrendelése esetén több ajándékutalvány is felhasználható. Az ajándékutalványok akciós utalvánnyal együtt is felhasználhatóak.
  • Az ajándékutalványok felhasználása során érvényesek az Általános Szerződési feltételek és az Adatvédelem is.
  •  Az ajándékutalványt lehet töröltetni, de csak akkor, ha még nem került felhasználásra.

Korlátozások

Ajándékutalványokkal nem lehet újabb ajándékutalványt vásárolni.

Felelősségvállalás és az elvesztés kockázata

A hibásan vagy hiányosan megadott e-mail cím miatt a meg nem érkezett utalványokért nem vállalunk felelősséget, továbbá sem az elvesztés, lopás, visszaélés vagy az ajándékutalványok határidőn túli megérkezése (pl. technikai problémák miatt) esetén sem.

Visszaélés

Csalás és visszaélés, vagy annak gyanúja esetén, lezárjuk az ajándékutalvány beváltásának folyamatát és kivizsgáljuk az ügyet.

További segítségre van szüksége? Küldön e-mailt {} shop_email . Bízunk benne, hogy a vásárlását a lehető legjobban tudjuk segíteni!

Utalvány kód

A bevásárlókosárban könnyen beválthatja utalvány kódját. Az összeg automatikusan jóváírásra kerül. Az utalvány kód online üzleteinkben vásárlási ajándékutalvány formájában is beváltható.

Néha az utalvány kódot különleges akcióinknál is felhasználhatja - Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből akcióinkról! A hírlevelet a "Fiókom" alatt egyszerűen megrendelheti vagy le is mondhatja, de ehhez regisztrált vásárlónknak kell lennie.

Hol találom az aktuális ajánlatokat és akciókat?

Látogassa meg  honlaponkat, ahol tudomást szerezhet az aktuális akciókról, kedvezményes termékeinkről, honlapunk itt érhető el.